Digital4Ruse 2024 Стратегически фокус и бизнес визии с участието на РТИК (1)
|

Digital4Ruse 2024: Стратегически фокус и бизнес визии с участието на РТИК

Русенската Търговско-Индустриална Камара обявява своето активно участие в предстоящото издание на Digital4Ruse, което ще се проведе на 13 април тази година в историческото Доходно здание в град Русе. Това събитие се организира за трети пореден път в нашия град от Internet Media Group и събира под един покрив водещи специалисти, предприемачи и бизнес лидери, за да обсъдят насоките за развитие и дигитална трансформация на бизнеса в региона.

На встъпителния дискусионен панел „Дигиталното бъдеще на бизнеса в региона“ ще участва изпълнителният директор на Камарата, г-н Милен Добрев, който ще сподели своя опит и виждания за трансформацията, която предстои в близко бъдеще. Сред участниците в панела ще бъдат и представители на водещи компании-членове на Камарата, включително г-н Уве Кьолер, генерален мениджър на Хускварна Русе, г-н Траян Георгиев, финансов мениджър и прокурист на Бадер България, г-н Светослав Василев, управител на Сивико и г-н Велислав Войков, ръководител на отдел в СЛ Индъстрис. Всички те ще представят своите перспективи и опит в областта на дигитализацията, подчертавайки важността на иновациите и технологичното развитие за успеха на бизнеса.

Компанията Хускварна Русе, с дългогодишна история в разработването на хидропробивна техника, и Бадер България, водещ производител на първокласни изделия от кожа за автомобилната индустрия, са примери за предприятия, които успешно прилагат иновативни подходи за оптимизация на производствените процеси и подобряване на качеството на своите продукти. Сивико е известна с инженерните си решения в областта на автоматизацията, докато СЛ Индъстрис предлага качествени метални компоненти и системи, доказано подобряващи ефективността и продуктивността на своите клиенти.

Събитието Digital4Ruse предоставя възможност за всички участници да се възползват от споделения опит и най-добри практики в сферата на цифровата иновация. Русенската Търговско-Индустриална Камара подчертава значението на това събитие за местната бизнес общност и възможностите, които то открива за развитието и конкурентоспособността на регионалния бизнес.

В допълнение, Камарата предлага специални отстъпки за представителите на фирми-членове и по-широката бизнес общност в нашия регион. Всеки участник има възможност да се възползва от 30% отстъпка от стандартната цена на единичните билети за събитието, като използва промокод RCCI30 по време на регистрацията си. Това е нашето признание за непрекъснатата подкрепа и ангажираност на нашите членове към развитието на регионалния бизнес и иновации.

Очакваме Ви да споделите този вълнуващ момент с нас и да използвате предложената отстъпка, за да станете част от това ключово събитие за нашата бизнес общност. Регистрирайте се сега и се присъединете към нас на Digital4Ruse, където заедно ще определяме бъдещето на дигиталната трансформация в региона.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност