| |

Европейска бизнес вечер 2019

Българо-румънската търговско промишлена палата е сред организаторите на най-значимото нетуъркинг събитие през 2019, което ще се състои на 9 май в градината на Гранд Хотел София. Форумът “EU Business Networking Evening 2019” ще се проведе в Деня на Европа и се организира от 10 двустранни търговски камари, сред които Германо-българската търговско-индустриална камара, Британската бизнес асоциация, Конфиндустрия България, Италианската търговска камара, Френско-българската търговска камара, Италианската търговска камара, Унгарката търговска камара, Белгийско-люксембургския бизнес клуб, Адвантидж Австрия и други.

Освен среща на представителите на бизнеса от различни държави и индустрии, събитието има за цел и да изпрати послание от международната бизнес общност в страната ни за единство и да изрази непоколебимото убеждение, че успешният бизнес не познава граници и процъфтява в гъвкавост, лоялна конкуренция и върховенството на закона.

Очаква се на форума да се съберат повече от 400 гости, а участниците да срещнат нови партньори, доставчици, клиенти и дистрибутори. Официални гости на събитието ще бъдат министърът на икономиката – Емил Караниколов, ръководителят на Представителството на Европейската комисия в Българя – Огнян Златев, както и представители на дипломатическия корпус.

Такса за компании-членки
Таксата участие за представители на фирми-членки на съорганизаторите е 60 лв. на човек. Регистрацията е ограничена до 2ма души от компания. 

Такса за други компании
Участието на представители на компании, които не членуват в нито една от 10те камари съорганизатори, е ограничено до 1 представител на фирма и е с такса 120 лв. 

*Всички цени са с включен ДДС

За да се регистрирате, моля попълнете този ФОРМУЛЯР

Ако искате да представите своите продукти и услуги пред аудиторията от 400+ гости, които включват висшия и среден мениджмънт на международните компании в България, моля да се запознаете с възможностите за спонсорство

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност