Среща с иранска бизнес делегация в София
| |

Среща с иранска бизнес делегация в София

Българската търговско-промишлена палата, съвместно с Търговската служба към Посолството на Иран в България, организира среща с иранска бизнес делегация. Събитието ще се проведе в сградата на БТПП на ул „Искър” 9, гр. София, ет.1, зала А, на 16 април 2019г. от 16.00ч.

Посещението на иранските фирми е във връзка с предстоящото провеждане на 19-та сесия Смесената междуправителствена българо–иранска комисия за икономическо, промишлено, търговско и техническо сътрудничество, която ще се проведе в периода 16-19 април 2019 г. в София.

Иранската делегация ще бъде представена от фирми в секторите: тежко машиностроене; химическа, торова, фармацевтична и хранително-вкусова промишленост; минно дело; енергетика; транспорт; козметика; електротехника и електроника; информационни и комуникационни технологии; селскостопански продукти; строителство и др.

За потвърждение на участие и повече информация: irelations@bcci.bg. Краен срок – 15 април. Работен език на срещата е английски. Участието е безплатно.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност