|

Иновационната лаборатория на adidas Breaking Barriers се завръща през 2023 г.!

Banner Breaking Barriers 992x700 VF 1

Проектът „Разрушаване на бариерите“

Чрез спорта имаме силата да променяме живота. Проектът на adidas Breaking Barriers е ангажимент за премахване на бариерите пред жените и момичетата в цяла Европа чрез директна работа със спортни организации с нестопанска цел, овластяване на местни лидери и треньори и предоставяне на спортната индустрия на необходимите инструменти за водене на промяната.

Като част от този ангажимент, ние сме горди да анонсираме стартирането на вълнуваща програма за иновативни европейски стартиращи компании: Лабораторията за иновации на adidas Breaking Barriers Innovation Lab, организирана от платформата за спортни иновации на Paris&Co. Те дълбоко вярват, че спортът може да бъде по-достъпен, приобщаващ и по-безопасен за жените и момичетата. Тази лаборатория има за цел да идентифицира и подкрепи инициативи, които ще осигурят на жените и момичетата по-добър достъп до ползите от спорта и ще им позволят да разгърнат своя потенциал и да успеят във всички области на живота. Оргатизаторите пренасят това основно убеждение в Лабораторията за иновации, чиято визия е да идентифицира и подкрепя инициативи, които ще осигурят на жените и момичетата по-добър достъп до ползите от спорта и ще им позволят да разгърнат своя потенциал и да успеят във всички области на живота.

Как организации като стартиращи фирми могат да получат подкрепа чрез лабораторията за иновации?

Чрез програми за финансиране, работа в мрежа и развитие, Innovation Lab има за цел да подкрепя проекти, да насърчава колективната енергия на иноваторите и да обедини спортния бизнес:

  1. Чрез дигитална и физическа среда се срещайте с ключови играчи и експерти в областта на спорта и имайте достъп до специфично за стартиране обучение от OpenMind и получете подкрепа от съветник на adidas.
  2. Присъединяването към тази инкубационна програма дава достъп до специфични инструменти за развитие на проект в общност от иноватори с еднакво мислене, страстни за равнопоставеността на половете в спорта.
  3. Пакетът за поддръжка също така предлага безвъзмездна помощ, финансирана от adidas (до € 10 000) и опция за настаняване в спортната платформа на Paris&Co в Париж.

Как можете да се присъедините към инициативата?

Кликнете на бутона и създадете своя акаунт на платформата чрез попълване на необходимата информация, но побързайте, защото поканата е отворена до 16-ти Март 2023.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност