Конкурсът за есе на РТИК по повод 130 годишнината от основаването на камарата се радва на голям интерес – 38 младежи изпратиха творби, в които описаха как виждат град Русе 20 години напред в бъдещето. Творбите бяха оценени от жури, съставено от представители на Камарата, Община Русе, Регионална библиотека „Любен Каравелов“, и Регионално управление на образованието. За всички нас е огромно удоволствие да обявим победителите: Първо място - Арзу Мехмед, 16 г., СУПНЕ "Фридрих Шилер" Второ място - Моника Великова, 15 г., ПГ по туризъм „Иван П. Павлов“ Трето място - Яна Пенева, 16г., ПГИУ "Елиас Канети" Победителите ще бъдат наградени на 22 декември, а всички останали участници ще бъдат удостоени с грамота за своето участие в конкурса и поощрителна награда. В специалната „капсула на времето“, която РТИК ще запечата за период от 20 години в сградата на Регионална библиотека, ще бъдат включени и 16-те най-високо оценени творби. В следващите дни творбите на победителите ще бъдат публикувани и в профила на РТИК във Facebook: https://www.facebook.com/rcci.bg. Честито на победителите!

Станаха ясни победителите в конкурса за есе на Русенска търговско-индустриална камара

Конкурсът за есе на РТИК по повод 130 годишнината от основаването на камарата се радва на голям интерес – 38 младежи изпратиха творби, в които описаха как виждат град Русе 20 години напред в бъдещето.

Творбите бяха оценени от жури, съставено от представители на Камарата, Община Русе, Регионална библиотека „Любен Каравелов“, и Регионално управление на образованието. За всички нас е огромно удоволствие да обявим победителите:

  1. Първо място – Арзу Мехмед, 16 г., СУПНЕ „Фридрих Шилер“
  2. Второ място – Моника Великова, 15 г., ПГ по туризъм „Иван П. Павлов“
  3. Трето място – Яна Пенева, 16г., ПГИУ „Елиас Канети“

Победителите ще бъдат наградени на 22 декември, а всички останали участници ще бъдат удостоени с грамота за своето участие в конкурса и поощрителна награда. В специалната „капсула на времето“, която РТИК ще запечата за период от 20 години в сградата на Регионална библиотека, ще бъдат включени и 16-те най-високо оценени творби.  

В следващите дни творбите на победителите ще бъдат публикувани и в профила на РТИК във Facebook: https://www.facebook.com/rcci.bg.

Честито на победителите!

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност