|

Уебинар „Възможности за бизнес в Иран за български компании“, 17 март 2022 г., 11.00 ч.

Русенската-търговско индустриална камара информира, че на 17 март 2022 г. от 11.00 ч. ще се проведе уебинар за представяне на възможностите за бизнес за български компании в Иран. Събитието се организира в сътрудничество с Посолството на Република България в Иран и Информационното бюро на Европейската комисия за надлежна проверка по линия на санкционните режими на ЕС за малки и средни предприятия, търгуващи с Иран.

Webinar Opportunities for business in Iran for Bulgarian companies March 17 2022 1100 a.m.

Възможностите за реализация на компани от ЕС на иранския пазар са огромни. За да са уверени, че плануваните бизнес дейности и техните ирански партньори отговарят на изискванията, българските компании могат да се допитват до Информационното бюро на ЕК за надлежна проверка. 

Събитието ще постави фокус върху: бизнес възможностите в Иран; как българските компании да са сигурни, че бизнес плановете им в Иран могат да се реализират в съответствие със законодателството на ЕС; както и какви безплатни услуги за МСП предлага Европейската комисия чрез  Информационното бюро за надлежна проверка по линия на санкционните режими на ЕС. 

За участие в уебинара е необходима предварителна регистрация ТУК. Работен език: английски. Участието е безплатно.

При въпроси и необходимост от допълнителна информация можете да се свържете с БТПП, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност