|

Международни изложения АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ

Богата делова програма съпътства 7-то издание на мегафорума за модерно земеделие, вино, храни и оборудване, който започва след броени дни в Международен панаир Пловдив. Официалното откриване на международните изложения АГРА, ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ ще се проведе на 9 март в 11.30 ч. пред Палата 6.

Това ще бъде най-мащабното икономическо събитие на Балканите в областта на земеделието, винената и хранителната индустрия, като то ще събере науката и практиката в поредица от дискусии, конференции и семинари. В рамките на пет дни ще се проведат серия от форуми, посветени на модерните тенденции в секторите.

International exhibitions AGRA WINERY and FOODTECH

Сред акцентите на деловата програма са биологичното земеделие, актуалните проблеми на хранително-вкусовата индустрия, биоикономиката и нейното прилагане, развитието на реален и успешен винен туризъм, фермерско и занаятчийско производство. Българската банка за развитие ще представи новите възможности за финансиране на хотелиерството и ресторантьорството. Предвидени са различни презентации, посветени на възможностите за развитие на бизнес с чуждестранни компании. Здравословният начин на живот и стил на хранене ще бъдат разисквани в специализирани лекции и семинари.

На 10 март, четвъртък, 16:30 часа ще се състои официалното награждаване в конкурса за иновация. Конкурсът дава възможност за презентиране и реклама на нови технологии и изделия и отличава най-авангардните разработки в областта на селското стопанство, които се представят за първи път на АГРА.

На 12 март, събота, в 16:00 часа ще стартира церемонията по награждаване на отличените в конкурса Избор на потребителя.

Пълната делова програма за 9-13 март 2022 на мегаизложението може да видите на линк https://www.fair.bg/…/form/file/621e1b29af2eb178103804.pdf

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност