Участвайте в анкетата за „Дигитални близнаци за интелигентно производство“ и оформете бъдещето на индустриалната иновация
|

Участвайте в анкетата на проекта „Дигитални близнаци за интелигентно производство“

В рамките на иновативния проект „Дигитални близнаци за интелигентно производство“, ние се стремим към разработването и прилагането на виртуални двойници – ключов компонент в индустриалната трансформация според принципите на Индустрия 4.0. Този проект не само обещава революционизиране на начина, по който проектираме, тестваме и поддържаме нашите машини и производствени процеси, но също така подкрепя създаването на нов професионален профил – техник на дигитални близнаци.

Предвид значението на този проект за бъдещето на интелигентното производство, ние инициираме анкета под наименованието „Индекс на уменията на дигиталните близнаци“. Целта на тази анкета е да съберем мненията и опита на специалисти с познания в областта на дигиталните близнаци, за да се идентифицират необходимите компетенции и умения за професията „Техник на дигитални близнаци“.

Чрез вашето участие в анкетата, вие допринасяте за:

  1. Подобряване на производителността и ефективността на компаниите в областта на производството и поддръжката;
  2. Усъвършенстване на способностите на образователните и професионалните учебни заведения да адаптират своето обучение към нуждите на индустрията.

Вашият професионален опит и мнение са от съществено значение за успеха на нашата инициатива. Анкетата включва въпроси, свързани с професионалния профил на техника на дигитални близнаци, технически умения и знания, както и „зелени“ умения, които са важни за поддържане на устойчиво и интелигентно производство.

В допълнение към разработването на курсове MOOC и провеждането на национални и международни състезания, вашето участие ще спомогне за формирането на обучителни материали, които да отговарят на настоящите и бъдещите изисквания на индустриалния сектор.

Поканваме ви да споделите вашите идеи и опит, като участвате в анкетата. Вашето мнение е ценно за нас и ще допринесе значително за формирането на бъдещето на индустриалната иновация.

Благодарим ви предварително за участието и отдадеността!

Относно проекта

Digital Twin Logo (Main)

Digital Twin – Дигитални близнаци за интелигентно производство

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност