14-то издание на годишни награди „Инвеститор на годината“
|

14-то издание на годишни награди „Инвеститор на годината“

Българска агенция за инвестиции (БАИ) и Областна администрация – Русе информират за провеждането за 14-та поредна година на годишни награди „Инвеститор на годината“.

По традиция чрез конкурса се популяризира приносът на инвеститорите в българската икономика. Отличията се връчват на фирми, направили значима стъпка в развитието си чрез устойчиви и ефективни инвестиции, разкрили нови работни места и заложили на внедряването на високи технологии, което е в съответствие със стремежа на България за интелигентен и устойчив икономически растеж.

Ще бъдат раздадени 5 награди статуетки „Златен бик“ в категориите:

1. „Инвеститор на годината“;

2. „Инвестиция на зелено на годината“;

3. „Инвестиция в разширяване на бизнес“;

4. „Инвестиция в иновативен бизнес“;

5. „Инвестиция в човешки капитал“.

Почетни награди – плакети на БАИ, ще бъдат връчени за:

1.     „Успешен стартъп“;

2.     „Община в България с най-много инвестиции“;

3.     „Значима социална инвестиция“.

Отчитайки значението на бизнеса за просперитета и благоденствието в живота на хората и икономическото развитие на областта и страната като цяло, разчитам да окажете необходимото съдействие като номинирате за участие в конкурса на БАИ фирми от Русенска област с реализирани през 2019 година значими инвестиции по съответните категории.

Вашите номинации следва да направите в срок до 31 януари 2020 г. на следния интернет адрес: https://investbg.government.bg/investor/.

Лица за контакт в БАИ: г-жа Милена Лозанова, гл. експерт, тел. (02) 98 555 31

m.lozanova@investbg.government.bg

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност