|

Търговско-промишлена Палата Враца завърши успешно проект „Дигитализация – Стратегическо ръководство за дигитализация на МСП“

Търговско-промишлена Палата Враца завърши успешно проект

Търговско-промишлена Палата Враца информира за успешното финализиране на проект „Дигитализация – Стратегическо ръководство за дигитализация на МСП“ по програма Еразъм+, по който регионалната палата е партньор.

Основната цел на проект Дигитализация – Стратегическо ръководство за дигитализация на МСП“, с продължителност от 2 години (01.11.2017 – 31.10.2019) и изпълняван от 7 Европейски организации, е била да разработи иновативно Ръководство за самообучение, достъпно онлайн, за прилагане директно на работното място за подготовка на стратегическите настройки на процеса по дигитализация и да го инициира във МСП като оперативен процес.

Онлайн ръководството е безплатно и е достъпно на пет езика – английски, немски, италиански, гръцки и български език. В него ще откриете полезна информация относно разработването и прилагането на индивидуална стратегия за дигитална трансформация в компаниите, както и актуална информация и предложена допълнителна литература относно различните видове дигитални технологии.

В Онлайн ръководството ще намерите допълнителна информация за самия проект и участващите организации, както и интересни и теми като:

  • Значението на дигитализацията в съвременната конкурентна среда
  • Европейски политики в сферата на дигитализацията
  • Дигитализация и организационно развитие
  • Оформяне на дигитален процес на трансформация в МСП
  • Промяна на бизнес модели
  • Ефектите от дигиталната трансформация върху компаниите

Линк към Онлайн ръководството е: https://digital-transformation-tool.eu/%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b0%d0%bb%d0%be/

За повече информация, моля свържете се с Венцислава Страхилова, ТПП-Враца,

тел.: 092/660271, e-mail: cci-vr@cci-vratsa.org

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност