| |

Българо-румънска бизнес вечер в Русе дава възможност за нови професионални контакти

Българо-румънска бизнес вечер в Русе дава възможност за нови професионални контакти

Очаква се събитието в Русе да привлече около 100 бизнес лидери от двете съседни държави.

Българо-румънска търговско-промишлена палата, съвместно с BNI България и BNI Румъния, организират бизнес нетуъркинг вечер. Събитието ще се състои на 7 юни 2019 г., 18.00 ч., в ресторант „Левента“ в гр. Русе. Локацията е избрана и с оглед лесен достъп за компаниите от Румъния.

BNI (Business Networking International) e най-голямата международна организация за бизнес чрез препоръки, в която членуват над 250 000 собственици на бизнес от над 90 страни по света. Очакваме събитието в Русе да привлече около 100 бизнес лидери от двете съседни държави. Ще имате възможност да се включите в организирани кратки срещи с компании от различни сфери на икономиката. За да сме Ви максимално полезни и да Ви срещнем с хора, които могат да се превърнат в бъдещите Ви ключови партньори – моля, попълнете приложения формуляр.

Програма:

18:00 – 18.30 ч. – Посрещане на участниците, запознаване, welcome drink
18:30 – 18:45 ч. – Откриване и кратки приветствия
18:45 – 19:30 ч. – Структуриран нетуъркинг с участниците
След 19:30 ч. – Коктейл и неформални делови контакти

Участието в събитието изисква предварителна регистрация и заплащане на такса в размер на 49 лв. без ДДС.

По-рано през деня Българо-румънска палата ще проведе годишно Общо събрание със своите членове. Ако желаете да се запознаете с компаниите, да научите повече за палатата и нейните инициативи, заповядайте в 15.00 часа в ресторант „Левента“. В 17.30 ч. е организирано посещение на Винарска къща Русе, производител на прекрасните бутикови вина с марка „Левент“, които ще опитаме по-късно. Входът и за двете събития е свободен, но моля отбележете желанието си да присъствате във формуляра за регистрация по-горе.

Крайният срок за регистрация и заплащане на такса за участие е 4 юни 2019 г.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност