|

Бизнес делегация за посещение на търговското изложение Евразия Рейл

Българската търговско-промишлена палата организира бизнес делегация за посещение на търговското изложение Евразия Рейл (Eurasia Rail). Изложението ще се проведе в TÜYAP Fair & Congress Centre, Истанбул в периода 25 – 27 ноември 2021 г.

Евразия Рейл е традиционно събитие, което поставя фокус върху железопътния транспорт. Изложението е основният път към изключително доходоносния железопътен сектор в Турция – мястото за срещи на купувачи и лица, вземащи решения. На последното изложение провело се през 2019 година са присъствали 229 компании и 12 322 посетители. Изложението е основно бизнес събитие за региона, като включва изложители на съвременни осигурителни системи, подвижен състав, системи за високо напрежение, иновативен инженеринг, продукти и услуги както от публичния, така и от частния сектор. Евразия Рейл е ключовото място за срещи между компании в железопътния бранш в региона с изложители от 18 страни. 

Предварителната програма на посещението предвижда участие в изложението Евразия Рейл https://eurasiarail.eu/Home и провеждане на срещи с турски фирми. Турските бизнес организации – търговски и индустриални палати, партньори на БТПП ще съдействат за намирането на надеждни бизнес контакти от турска страна. 

Интерес за участие в посещението може да бъде заявен чрез изпращане на попълнена регистрационна форма на e-mail: g.dimitrova@bcci.bg и brorg@bcci.bg до 8 ноември 2021 г.

На заявилите участие фирми ще бъде предоставена допълнителна информация за очакваните разходи, свързани с посещението, както и подробна програма.

При допълнителни въпроси: БТПП, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП на тел.: 02/ 8117 489 и 02/8117 421. 

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност