|

Компаниите вече могат по-лесно да достъпят китайския пазар

Компаниите вече могат по-лесно да достъпят китайския пазар

Проектът ENRICH в Китай е част от програмата Хоризонт 2020, който представя мрежа от участници, заинтересовани от участие на китайския пазар, било чрез предоставяне на услуги свързани с Европейската Мрежа за Иновации или навлизане на този пазар. 

Т.нар. зони Soft Landing на услугите, предоставени от ENRICH в Китай са акредитирани европейски или китайски организации за подкрепа на бизнеса, базирани в Китай, които предоставят помощ (особено споделени пространства за работа и подпомагане на бизнеси, които искат да навлязат на нови пазари) на европейски научни, технологични или иновационни компании, желаещи да навлязат на китайския пазар. Те могат да получат административна, правна и корпоративна подкрепа.

Мрежата ENRICH в Китай понастоящем се състои от т.нар. зони Soft Landing, разположени в различни градове (Пекин, Шанхай, Суджоу и Сиан) и са специализирани в различни експертни области.

Заинтересованите компании могат да получат повече информация на имейла на Русенска търговско-индустриална камара: info@rcci.bg

http://china.enrichcentres.eu/

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност