|

Евразийски бизнес форум – 22 май 2019

Русенска търговско-индустриална камара и Българска търговско-промишлена палата имат удоволствието да Ви информират за организирането на Евразийски бизнес форум.

 Събитието се подготвя съвместно с Асамблеята на народите от страните от Евразия /www.eurasia-assembly.org/ и ще се проведе на 22 май 2019г. /сряда/ от 10.00ч., зала А, БТПП /ул.“Искър“ 9, София/.

Темите, които ще бъдат засегнати по време на форума обхващат: ролята на бизнеса в евразийската интеграция, глобализацията, възможности за бизнес сътрудничество, потенциал за развитие и задълбочаване на търговията между страните от Евразия и в частност с България, дигитален бизнес, инвестиционни проекти в България, инфраструктурни проекти, характеристики на пазара на недвижими имоти, туристически потенциал на България и др.

Участници в събитието са: представители на бизнеса от страните от Евразия, международни организации, държавни и неправителствени организации, дипломати, асоциации на бизнеса, експерти, представители на медиите.

Желаещите за участие в събитието могат да се регистрират он-лайн на https://www.bcci.bg/payment_bcci/ в срок до 21 май 2019г. 

Участието е безплатно. Работни езици на събитието са: български и руски с осигурен превод.

За допълнителна информация – дирекция Международно сътрудничество и международни организации към БТПП тел:  02 8117 494, 02 8117 489, e-mail: m.markova@bcci.bg.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност