Финално представяне на проект PONICS VET – „Специалист хидропонни техники“

Финално представяне на проект PONICS VET - Специалист хидропонни техники

На 27.03.2020г. Бизнес иновационен център Инобридж, в партньорствто с Русенска търговско-индустриална камара направиха финално представяне на проект PONICS VET – „Специалист хидропонни техники“, финансиран по програма Еразъм+ на ЕС.

На 27.03.2020г. Бизнес иновационен център Инобридж, в партньорствто с Русенска търговско-индустриална камара направиха финално представяне на проект PONICS VET – „Специалист хидропонни техники“, финансиран по програма Еразъм+ на ЕС. Проекта се изпълнява за срок от две години от Бизнес иновационен център Инобридж, България и още 5 партньори от 4 различни Европейски държави – Латвия, Гърция, Италия и Германия и има за цел да създаде нов професионален профил, наречен „СПЕЦИАЛИСТ ХИДРОПОННИ ТЕХНИКИ“, който е насочен специално към млади фермери (между 18 и 35 г.), идващи от селски и полуградски райони, които са и основната целева група на проекта.

Научете повече за проекта:
Официален уебсайт на проекта
Официална Фейсбук страница на проекта

Регистрирайте се за безплатният курс тук.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност