MACHTECH-INNOTECH-EXPO-с-Русенско-участие-в-лицето-на-SIVIKO
|

MACHTECH & INNOTECH EXPO с Русенско участие в лицето на SIVIKO

Най-голямото международно изложение в България за машини и технологии в металообработката е след само няколко дни. Тази година чества 12 годишното издание на събитието като негов домакин ще бъде Интер Експо Център – София.

Всички посетители ще имат три дни на разположение (14-17.9.2021г.) за да разгледат кои са някои от най-иновативните инженерно-технологични решения приложими в разнообразни области от индустрията като:

 • системи за индустриална автоматизация
 • индустриални мрежи и софтуер
 • 3D принтиране
 • електроника и роботика и други.
 • технологии за заваряване
 • лазерни технологии
 • машинно проектиране
 • хидравлични и пневматични устройства и аксесоари
 • рециклиране и опазване на околната среда

Тук можете да видите и кратко видео резюме на последното издание на изложението проведено през 2019г. 

SIVIKO е една от най-младите и успешно инженерни компании у нас, която се фокусира върху това да помогне на индустрията да бъде по-продуктивна и по-ефективна чрез индустриални инженерни и софтуерни решения. SIVIKO успяват да постигнат това чрез по-добра интеграция между софтуер и хардуер, внедряване на модерни технологии и най-вече поставяне на нуждите на клиентите на първо място. Компанията работи в пет основни направления:

 • Интеграция на индустриални роботи Fanuc
 • Системи за индустриален контрол (SCADA, MES, EMS and IIoT) базирани на Ignition
 • Системи с машинно зрение базирани на Cognex
 • Нестандартна индустриална автоматизация и машини
 • Индустриални измервателни уреди – Laurel Electronics, Sonel и Status Instruments

По време на MachTech & InnoTech Expo 2021, SIVIKO ще представи новия си софтуер за интелигентно създаване на програми за палетизиране на торби както и робота FANUC M-710iC/70 и специализиран хващач, модел Siviko PBG-3, проектиран и произведен от SIVIKO.

MACHTECH INNOTECH EXPO with Rousse participation in the face of SIVIKO

Комбинацията от собствено разработен софтуер и технология, позволяват следенето, контролирането и поддръжката на цялата система по производство в реално време и от разстояние. Предложеното от SIVIKO решение с робот FANUC M-710iC/70 всъщност се ражда от реален казус и въпросът дали е възможно стандартен робот за палетизиране да се превърне в нещо повече, без на практика да „уволни“ настоящи работници и в същото време да увеличи в пъти производствения капацитет на бизнеса. Оказва се, че е възможно. Роботът има обхват от 2050 mm, много добра гъвкавост поради своите 6 оси , може да вдигне до 70 кг, като в същото време е изключително бърз и много прецизен, с повторяемост ± 0,04 mm. Също така, той има и пълна IP67 защита, което го прави идеален за използване в сурови условия, а способността му да достига нагоре и назад осигурява една от най-големите работни зони в своя клас. Решението което предлагат SIVIKO обаче не спира до там: в допълнение към робота, те разработват и хващач, с изцяло оригинален дизайн който може да празни найлонови торби, да ги отваря, да ги държи докато се пълнят, като в същото време проверява теглото им и контролира дозирането, да ги затвори и залепи и накрая да ги палетизира. Впечатляващо нали? Каним ви да прочете цялата история разказана от първо лице тук

Участието в MachTech & InnoTech Expo 2021 е безплатно с предварителна регистрация, която трябва да попълните и покажете преди да се включите в някой от изложбените дни. Програмата на събитието е изключително наситена и разнообразна и предлага доста интересни презентации от водещи браншови организации както от България така и чужбина. От публикувания Списък на изложителите можете да откриете залата и щанда на бизнеса който ви интересува, като към момента те вече наброяват над 130. 

За повече инфо посетете официални сайт на изложението MachTech & InnoTech Expo.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност