|

Представяне на проект Report-ASAP – придобиване на устойчиви практики за докладване на устойчивост

Submit Project Report ASAP acquisition of sustainable practices for sustainability report 1

Русенска търговско-индустриална камара организира конференция по проект Report-ASAP (Adoption of Sustainable Accounting Practices), финансиран по програма Еразъм+ на ЕС на тема „Корпоративната социална отговорност – иновативен подход за устойчив бизнес“. По време на събитието ще бъдат представени основните цели на проекта, постигнатите досега резултати, както и теми и добри практики в сферата на устойчивото докладване.

На присъстващите на събитието фирми ще бъде представена възможността за участие в безплатно обучение по Корпоративна социална отговорност, включващo теми като: въведение в докладването на устойчивост, законова рамка и директиви на ЕС за отчитането на устойчивост, икономическо, социално и екологично измерение на докладването на устойчивост, както и специален модул, разработен с цел да подпомогне създаването на доклад за КСО. Обучението ще бъде налично и онлайн, посредством специално създадена за случая платформа.

След представянето на проекта, фирмите и заинтересованите страни ще имат възможността да участват в дискусия, в която ще могат да получат отговори на своите въпроси, както и ще успеят да обменят добри практики и ценен опит с други представители на бранша.

Събитието ще се проведе на 15 април 2019г., понеделник, от 14:00ч. в хотел Космополитан, гр. Русе на ул. „Добри Немиров“ 1.

Своите заявки за участие може да изпращате тук, а за повече информация можете да се свържете с координатора по проекта – Ирена Иванова на следният имейл адрес: ivanova@rcci.bg

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност