|

РТИК организира Европейски конкурс за иновативни бизнес идеи

Русенска търговско-индустриална камара организира Европейски конкурс за иновативни бизнес идеи

Ако си на възраст до 19 години и имаш интересна идея за развиване на бизнес, можеш да ни споделиш повече за нея чрез Бизнес модел канавата или кратко видео, където да ни разкажеш повече за основният замисъл, предвидените дейности, ключовите партньори, както и начините и каналите за разпространение на информация за твоят бъдещ бизнес.

Ако успяхме да грабнем интереса ти, може да последваш следните стъпки, за да се включиш в конкурса:

  • Разкажи ни за своята бизнес идея, попълвайки шаблона за Бизнес модел канава, който можеш да намериш тук. Ако комуникацията е твоята силна страна, можеш да отговориш на същите въпроси, записвайки кратко видео (с продължителност не повече от 5 минути).
  • Създай си потребителски профил в обучителната платформа, налична на този адрес и използвай вече създадените потребителско име и парола, за да влезеш в платформата (към момента налична само на английски език).
  • Веднъж достъпил платформата, цъкни върху “CONTEST” и прикачи попълнената Бизнес модел канава (Upload File) или видео (Submit Video), попълвайки останалите необходими полета (държава, заглавие на твоята бизнес идея, кратко описание и т.н.). Когато всичко това е готово, остава само да натиснеш върху бутона “SUBMIT” и твоята идея вече е подадена за оценка!

Крайният срок за подаване на бизнес идеи е 23-ти септември 2022г., а обявяването на победителите ще се състои на 29-ти септември 2022г. на Европейска конференция в гр. Билбао, Испания.

Авторът на печелившата бизнес идея ще има възможността да спечели парична награда на стойност 300 EUR.

За контакти – Ирена Иванова, E-mail: ivanova@rcci.bg, телефон за връзка: 082 825 878

Конкурсът се организира в рамките на проект School Starters’ Hub, финансиран от програма Еразъм+ на ЕС. Ако искаш да научиш повече, може да разгледаш уебсайта на проекта, както и неговата Фейсбук страница.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност