|

Русе ще е домакин на конференция за електронната търговия

Русе ще е домакин на конференция за електронната търговия

Организаторите си поставят за цел да обединят eCommerce общностите от България и други Балкански страни, затова поставят мото на събитието “Building eCommerce Bridges” (Създаване на мостове в електронната търговия).

eCommerce Academy Conference ще се проведе в град Русе за четвърта поредна година и ще събере на едно място специалисти и предприемачи от сферата на електронната търговия у нас и още няколко държави. На 7 юни 2019, Русе отново ще е столица на онлайн продажбите. Събитието ще се състои в една от най-емблематичните сгради, не само в града, но и в цяла България – Доходно здание.

След поредица от полезни събития, проведени през последните три години, Академията за електронна търговия ( eCommerce Academy ) организира своята ежегодна конференция, посветена естествено на темата за онлайн продажбите. Събитието е възможност за всеки търговец да се запознае с полезни и много важни за бизнеса теми като възможности за продажба в страната и чужбина, различни маркетингови подходи, нови и класически методи за комуникация с клиентите, продажба в маркетплейс платформи, видове логистика и възможности за използване на фулфилмънт услуги и много други. Освен всичко останало, гостите ще могат да се възползват от много възможности за нетуъркинг, голяма площ с повече от 30 изложители, а ден след основната конференция, ще се проведат и 6 практически обучения на важни за всеки електронен търговец теми. Тази година успоредно с основната конференция ще се проведе и дропшипинг конференция, която разкрива допълнителни възможности пред електронните търговци за допълнителни продажби

Гостите на събитието ще могат да чуят лекциите, както и да влязат в контакт с лекторите, които са доказани специалисти и водещи фигури в бранша:

Алекс Худицан – експерт по продажбите в Амазон;

Иво Илиев – маркетолог и блогър

Радослав Крумов – директор продажби в Speedy;

Мартин Богданов – изпълнителен директор PaySera България;

Валентин Кунторов – маркетплейс мениджър eMag България;

Кирил Динов – мениджър развитие в Retargeting.BIZ;

Елса Флореа – ръководител на международни отдел на VIVRE Deco.

За повече информация: https://ecommercebg.com/conference-2019/

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност