| |

ЕС – Гана бизнес форум – Юни 2019г.

EU Ghana Business Forum June 2019

Русенска търговско-индустриална камара и Българска търговско-промишлена палата имат удоволствието да Ви информира относно предстоящ бизнес форум ЕС – Гана.

Делегацията на ЕС в Гана организира ЕС-Бизнес форум в Акра на 13-14 юни 2019г. Събитието е съвместно организирано с Министерство на финансите на Гана и има за цел да свърже предприемачите и инвеститорите, за да стимулира с иновативни финансови решения създаването на устойчиви работни места в Гана. Очаква се повече от 500 участници от Европейския съюз и Гана да вземат участват във форума, за да проучат възможностите за инвестиции и партньорство, да представят бизнеса си чрез изложението на изложбата и да преследват възможностите за бизнес (B2B), предлагани през двата дни на събитието. 

Участието е безплатно. Европейските предприемачи поемат разходите си за път и настаняване. При интерес могат да наемат щанд – 4 кв.м. на стойност приблизително 380 щ.д.

Темите на форума са: инвестиции, селско стопанство, енергетика, включително възобновяема енергия, финансиране на проекти в Гана.

Повече информация ще намерите тук: www.gh-euforum.com и в приложената програма.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност