| |

Двустранни бизнес срещи със словашки компании

Русенска търговско-индустриална камара и Българската търговско-промишлена палата имат удоволствието да Ви поканят на двустранни бизнес срещи със словашки компании, организирани съвместно с регионалната търговска палата на гр. Търнава, Словакия и Посолството на Словакия в София.

Събитието ще се проведе в сградата на БТПП на ул „Искър” 9, гр. София, ет.1, зала А, на 21 май 2019г. от 10.00ч. до 13.30ч. по график!

Освен официалната част се предвиждат двустранни срещи, като словашката делегация ще бъде представена от фирми в секторите: автомобилна индустрия, машиностроене, металообработващи машини, метрология, производство на бои, стоманени бетонни стълбове и др.

При интерес за участие във форума, в срок до 14 май /вторник/ можете да изпратите попълнена регистрационна форма на и-мейл irelations@bcci.bg .

Участието в срещата е безплатно. Работен език – английски.

За повече информация: Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”, БТПП, тел. 02/8117 421, 8117 494.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност