|

XIV издание на конкурса „Най-голям корпоративен дарител“ на Български Дарителски Форум (БДФ)

XIV издание на конкурса Най-голям корпоративен дарител на Български Дарителски Форум (БДФ)

XIV издание на конкурса „Най-голям корпоративен дарител“ на Български Дарителски Форум (БДФ) ще отличи компаниите с най-устойчиви и прозрачни инвестиции в значими обществени каузи в България.

Български Дарителски Форум (БДФ) организира за четиринадесети пореден път конкурса „Най-голям корпоративен дарител“, който популяризира добрите практики и отличава активните местни дарители. Наградите ще бъдат връчени на компании, които подкрепят общественозначими каузи в България, разделени в общо девет категории:

1. Най-голям обем финансови дарения

2. Най-голям обем нефинансови дарения (стоки, материали, услуги)

3. Най-голям принос чрез доброволен труд на служителите

4. Най-щедър дарител

5. Най-добра дарителска програма

6. Най-добра програма на малко и средно предприятие

7. Най-добра дарителска програма на местен дарител

8. Най-устойчива дарителска програма

9. Най-сполучливо партньорство.

Церемонията за награждаване на победителите ще се състои в сградата на президентската администрация на 21 ноември 2019 г., като по традиция домакин ще бъде Президентът на Република България.

Номинации и самономинации за конкурса „Най-голям корпоративен дарител“ се приемат до 17 часа на 1 октомври 2019 г. Формуляр за кандидатстване може да бъде свален от сайта на БДФ. Необходимите документи трябва да бъдат изпратени на ел. поща: apaunova@dfbulgaria.org  или на пощенски адрес: гр. София 1124, ул. „Леонардо да Винчи“ № 4Б, ет. 2, Български дарителски форум.

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност