| |

Отворена лекция на тема „Корпоративна социална отговорност“ ще събере в Русе специалисти от бизнеса и правителството

Отворена лекция на тема Корпоративна социална отговорност

Русенска търговско-индустриална камара организира отворена лекция на тема „Корпоративна социална отговорност“, в рамките на безплатните обучения по проект „Report-ASAP: Adoption of Sustainable Accounting Practices for Reporting“. Лекцията ще се проведе на 22 юли 2019 г. от 16:00, в конферентната зала на РТИК на адрес бул. „Цар Фердинанд“ 3А, ет. 2.

С особен интерес се очаква презентацията на Елена Каменова – главен експерт в отдел „Социална икономика и социална отговорност“ в Министерството на труда и социалната политика. Тя ще представи Стратегията за корпоративна социална отговорност (КСО) за периода 2019 – 2023 г., която адресира ангажираността на правителството към тази сравнително нова сфера в бизнеса.

Ани Герасимова от фондация „Еконт“ ще представи практиките и проектите на фондацията в сферата на КСО, и дългогодишния опит на компанията да популяризира подобни практики.

Онлайн по темата ще се включи и Марина Стефанова, която е доктор по социално управление към Стопански факултет на Софийски университет. Тя ще даде и повече насоки за разработването на доклад за корпоративна социална отговорност.

Дейности по обучението към проект „Report-ASAP” ще се проведат и на 18 юли, отново от 16:00 в конферентната зала на РТИК. Наред с представяне на част от обучителните модули, по темата ще говорят още Влади Великов – консултант по производствена ефективност и внедряване на LEAN технологии; и Мария Георгиева – експерт в РТИК, с изявен интерес в сферата на опазване на природните ресурси и потребителската отговорност.

За повече подробности можете да следите Фейсбук страницата на РТИК.

За информация и запитвания:
Ирена Иванова – ivanova@rcci.bg

Подобни новини

Бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате новини, актуална информация за проекти и известия за предстоящи събития.

Политика за поверителност