• Преки членове

Румедит ЕООД

ЕИК: 827183391

Румедит ЕООД (2)

Румедит ЕООД е водеща компания в областта на доставката на качествени консумативи и медицинска апаратура, отговарящи на изискванията на европейските стандарти. Компанията предоставя услуги на лекарски кабинети, болнични заведения и ветеринарно-медицински амбулатории, като основен приоритет е безупречното и своевременно обслужване и ремонт на медицинското оборудване. Дейността на фирмата обхваща амбулаторни и лечебни заведения, клиники, лаборатории и болници на територията на Република България.

Румедит ЕООД притежава лиценз от Агенцията за ядрено регулиране за извършване на монтажни, профилактични, ревизионни и сервизни дейности на рентгенова диагностична апаратура, терапевтична рентгенова апаратура и радиоизотопни апарати за терапия и диагностика. Фирмата разполага и с безсрочно разрешително от ИАЛ за търговия на едро с медицински изделия. Компанията предлага широка гама от консумативи, необходими за дейността на общопрактикуващи лекари, лекари специалисти и лекари ветеринари.

Сервизът на медицинската техника се извършва от 7 дипломирани инженери и техници, преминали специализирани курсове по различните видове техника. Фирмата притежава необходимата измерителна техника и инструменти за извършване на качествен и срочен сервиз, а също така и изискваните от законодателството лицензии. Главният офис на Румедит ЕООД се помещава в собствена сграда с помещения за административен офис, механична работилница, работни места за сервизна работа, склад за резервни части и стоки и се намира в района на Университетска многопрофилна болница за активно лечение гр. Русе. Компанията има филиали в градовете Разград и Силистра, работещи в собствени сгради, разположени в районите на съответните многопрофилни болници.

Историята на Румедит ЕООД започва през периода от 1953 г. до 1969 г. като Районна рентгеноелектромедицинска служба – Русе. Фирмата е правоприемник на тази служба и днес е специализирано търговско дружество със 100% частен капитал. Основният предмет на дейност е доставка, сервиз и монтаж на медицинска апаратура и търговия с медицински стоки. Мисията на компанията е поддържане на висока степен на отговорност при изпълнение на основната дейност – доставка и сервиз на медицинска техника и инструменти, като целта е удовлетворяване изискванията на клиентите за параметрите и качеството на стоките и услугите, които предлагат.

За връзка с фирма Румедит ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.