• Преки членове

Щайнер Електроник ЕООД

ЕИК: 117593773

info@steinerelektronik.com

+359 82 886 600

Steiner Electronic Ltd

Основана през 1969 г. в град Русе, Щайнер Електроник ЕООД се е утвърдила като водещ доставчик на електронна техника. През годините компанията се е развила до предпочитан партньор за различни бизнес индустрии и непрекъснато търси да разшири своето производство с нови потребителски сегменти.

Щайнер Електроник ЕООД се специализира в производството на висококачествени тествани монтирани печатни платки, електронен монтаж, снабдяване с електронни компоненти, заливане със смоли и кабелна конфекция. Компанията разработва иновативни устройства за тестване на готовите изделия и прилага защитни покрития, като всички процеси се извършват в ESD защитена среда в съответствие с ISO 9001 и ISO 14001.

Щайнер Електроник ЕООД се отличава не само с високото качество и бързото обслужване, но и с международно присъствие. Компанията се гордее с успехите си на международния пазар и непрекъснато работи за разширяване на своите партньорства и клиентска база.

Щайнер Електроник ЕООД е насочена към постоянното подобряване и оптимизиране на производствените процеси. Компанията разполага с мотивиран и обучен персонал, който може да осигури комуникация на различни езици. Това води до осигуряване на конкурентоспособност и пълна удовлетвореност на клиента, което е основната цел на Щайнер Електроник – успехът идва с успеха на техните клиенти.

За връзка с фирма Щайнер Електроник ЕООД, моля, използвайте контактните данни, които са посочени в горната част на този профил.